Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaw: «Θέλαμε το διπλό στο Anfield και δεν είμαστε χαρούμενοι»

Shaw: «Θέλαμε το διπλό στο Anfield και δεν είμαστε χαρούμενοι»

O Luke Shaw τόνισε ότι η Manchester United δεν πέτυχε τον στόχο της αγωνιζόμενη στο Anfield, καθώς ο ένας βαθμός δεν είναι κάτι πού την ικανοποιεί.

Στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι, το αριστερό back των Red Devils αναφέρθηκε στη διάθεση πού υπήρχε στα αποδυτήρια της ομάδας του μετά τη λήξη του αγώνα, και για τον σκοπό με τον οποίο αυτός και οι συμπαίκτες του κατέβηκαν στο ματς:

Oι δηλώσεις του ήταν οι παρακάτω:

«Θα είμαι ειλικρινής. Η διάθεση στα αποδυτήρια είναι πολύ επίπεδη (flat, χωρίς έντονους πανηγυρισμούς ή νεύρα). Δεν ήταν αυτό πού θέλαμε.»

«Πριν το παιχνίδι, ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, όχι για να πάρουμε έναν πόντο. Ήρθαμε για να κερδίσουμε.»

«Νιώσαμε τόση αυτοπεποίθηση με τα τελευταία μας αποτελέσματα. Δεν ήταν να γίνει, όμως πιέσαμε προς το τέλος, και ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από μηδέν.»

Για την επιτυχημένη αναχαίτιση των Salah και Mane, o Shaw είπε τα εξής:

«Γι’ αυτό έρχεσαι σε ομάδες σαν αυτή: Για να αντιμετωπίσεις τους καλύτερους παίκτες σε σπουδαίες αναμετρήσεις.»

«Πάντα ανυπομονείς για αυτά τα παιχνίδια, γιατί σε τεστάρουν. (ο Salah και ο Mane) Είναι οι καλύτεροι στις θέσεις τους, και οι δύο.»

«Είναι πολύ επικίνδυνοι, όμως νομίζω ότι, όχι μόνο εγώ, αμυνθήκαμε πολύ καλά σήμερα (σ.σ. χθες). Χρειαζόμαστε να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό.»

«Κοιτάζοντας πίσω, νομίζω ότι δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά και επρόκειτο να υποφέρουμε, όπως και έγινε. Όμως παραμείναμε προσηλωμένοι και αμυνθήκαμε καλά.»

«Νιώθω ότι προς το τέλος εμείς είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες, και δύο φάσεις στις οποίες μία άλλη μέρα θα είχαμε σκοράρει.»

«ΟΚ, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, όμως ένας βαθμός είναι καλύτερος από κανέναν. Ειδικά εδώ. Ίσως σε μερικές βδομάδες να μοιάζει ένας πολύ καλός πόντος.»

Mo Salah και Luke Shaw κυνηγούν τη μπάλα.
Mo Salah και Luke Shaw κυνηγούν τη μπάλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com